Kårens styrelse 2024

Kårchef

Nicole Latini

nicole.latini (at) stormfageln.fi

Vice kårchef, programchef

Titti Edelmann

Vice kårchef, uppdragschef

Ida Toivonen

Sekreterare

Emilia Asunmaa

emilia.asunmaa@gmail.com

Ekonom

Tom Nylund

tom.nylund (at) stormfageln.fi

Informatör

Mikaela Nylund

Båtchef

Nikolas Sanila

Ta kontakt

Vet du inte vem du ska ta kontakt med? Då svarar sekreteraren Emilia Asunmaa gärna på frågor! 

Kårens trygghetsperson

Scouting har nolltolerans för mobbning, trakasserier samt andra kränkningar. Alla har rätt till en hobby där man får vara sig själv och känna sig trygg. För detta ändamål har kåren två trygghetspersoner. Den ena trygghetspersonen är kårchefen Nicole, som agerar som allmän kontaktperson mellan kårens alla delar: styrelsen, medlemmar samt vårdnadshavare. Dessutom har kåren en annan trygghetsperson, Emilia Juslin, som agerar som rådgivare och stödperson till kåren och dess ledare i problematiska situationer. Har ditt barn upplevt mobbning, eller varit med om en otrevlig händelse? Behöver du någon att tala med, eller behöver du stöd i ditt uppdrag som ledare? Ta kontakt med Emilia, och tillsammans kan ni fundera ut en lösning på problemet! Emilia får ni kontakt med via hennes mail, emilia.juslin(at)gmail.com eller via numret 040 8200735.

Vill du börja i Stormfågeln? 

Sjöscoutkåren Stormfågeln erbjuder högklassig sjöscoutverksamhet ledd av frivilliga vuxna för barn och unga i åldern 8-22 år (från 2. klass och uppåt) i Mattby i Esbo. 

Vi tar i regel in nya medlemmar på hösten då skolorna börjar, men vi tar emot anmälningar året runt. Från och med årsskiftet (01.01.2024) tar vi emot anmälningar till höstens nya vargungegrupp för barn födda år 2016. 

Tyvärr är de flesta grupper fulla, men fyll gärna i anmälningsformuläret så tar vi kontakt gällande köläget och kan tipsa om andra kårer i huvudstadsregionen.

Vill du möjliggöra scouting för barn och unga? Tag kontakt!